Anunturi asemanatoare:

Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Garsoniera 33,06.mp utili

Zona vezi harta

24,500 € (TVA inclus)

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dvs cu prioritate, sau puteti merge direct la unul din cele trei birouri puse la dispozitie de Sud Rezidential.ro din Sos. Oltenitei 394 A, Berceni, Sector 4 sau Str. Amurgului nr. 77 (Metrou Dimitrie Leonida) sau B-dul Metalurgiei nr.25 (Grand Arena Mall), unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre proiectele si promotiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vanzari puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu masinile companiei.
Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Detalii imobil

Suprafata 39.80 m2
Etaj 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Balcoane 1

Detalii plata

Pretul afisat are inclus TVA 5%.

FinisajeApartamentele din Amurgului Residence 3 se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separat, intr-un cuvant “la cheie”  si dispun de: centrala proprie si calorifere, usi interior, tamplarie pvc cu geam termopan, gresie, faianta si parchet import, obiecte sanitare in baie,videointerfon ,iar  tva-ul de 5 % este inclus in pret.

 Puteti  sa interveniti asupra modului in care se finiseaza apartamentul  ales de dvs. si sa-l personalizati dupa propriul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..