ZoomCity

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 24 Octombrie 2011
  • Vechime: 10 ani, o luna
  • Numar agenti: 4
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Bucuresti

Adresa:

Str. Mihail Mirinescu, nr. 11, parter, ap.1, sector 5, Bucuresti

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Descriere

ZoomCity Imobiliare este o companie privata care a fost infiintata in februarie 2011, de către Grigorescu David, un broker cu o experiență de peste sapte ani în domeniul imobiliar.

Scopul companiei noastrea este acela de a oferi servicii profesionale pe piata imobiliara, cautand solutii imobiliare avantajoase pentru satisfacerea nevoilor clientilor sai.

Echipa Zoom City se identifica perfect cu obiectivele companiei, membrii acesteia fiind devotati principiilor si valorilor fundamentale ale firmei: servicii de inalta calitate profesionala, integritate, respect, demnitate si munca in echipa. Oferim servicii croite pe nevoile dumneavoastra gasind solutii personalizate si respectand standarde inalte de etica

Suntem constienti de imaginea pe care companiile imobiliare o au in ochii publicului larg si tocmai aceasa imagine dorim sa o schimbam prin nivelul calitativ al serviciilor prestate de catre noi.

Nu suntem vanatori de tranzactii, suntem profesionistii care pun pe primul loc siguranta tranzactiei si multumirea clientilor.

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.zoomcity.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..