Vanzare apartament 2 camere

Zona Central, Sebes vezi harta

44.500 € + TVA

Ultima actualizare: 16 Martie 2020
Rata credit de la 920 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 649089

* campuri obligatorii

TABOO IMOBILIARE

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 28 Ianuarie 2015
  • Vechime: 8 ani, 6 luni
  • Numar agenti: 31
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Sibiu

Adresa:

Sos. Alba Iulia Nr. 83 (colt cu Str. Bieltz)

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

Agenția imobiliară Taboo a fost înființată în ianuarie 2012, chiar în plină criză imobiliară. Din dorința de a investi în achiziția unui imobil, am constatat ca informațiile și serviciile pe care le-am primit de la persoane abilitate în domeniu la momentul respectiv, nu au fost pe masura așteptărilor. Totul a pornit ca o provocare, aceea că oamenii au nevoie să li se ofere sprijin și consultanță începând cu ideea schimbării în domeniul locativ, până la încheierea tranzacției imobiliare, iar noi suntem cei care putem face acest lucru cu adevarat.

Astfel din anul 2012, rezultatul unei doze conștiente de muncă, ne plasează în fruntea clasamentului pe piața imobiliară din Sibiu, cu dorința de a menține acest trend ascendent al reușitelor și proiectarea activității pe termen lung.

Începand cu anul 2013 am acoperit și localitatea Sebes - județul Alba, bucurându-ne de un real succes. Agenția imobiliară Taboo din Sebes se afla pe Str. Lucian Blaga Nr. 92, unde un agent imobiliar specializat va vă sta la dispoziție.
Din septembrie anul 2014, fiind abordați din ce în ce mai des de către potențiali cumpărători din diverse colțuri ale țării, care ne solicită informații variate cu privire la proprietățile existente pe piața imobiliară locală, motiv pentru care suntem într-o continuă extindere teritorială.

Descriere

Ne mândrim cu faptul că suntem cea mai eficientă agenție imobiliară din Sibiu, deja cunoscută pentru calitatea serviciilor pe care le oferă, promptitudinea și seriozitatea de care dă dovada.

Echipa Taboo imobiliare are intotdeauna informații pertinente și noutăți despre tot ce se poate cumpăra sau închiria la cele mai mici prețuri ( direct de la propietari ) și vă stă la dispoziție cu toata gama de tranzacții imobiliare: vânzări, cumpărări și închirieri de case, apartamente, garsoniere, birouri, spații industriale, comerciale, depozite, hale etc.

Apelați cu încredere pentru urmatoarele servicii: Închirierea sau administrarea proprietăților;Cumpărări / vânzări imobile;Consultanță imobiliară;Vizionări gratuite;Servicii profesionale de fotografiat proprietăți;Asistență pentru siguranța tranzacțiilor 100%;Estimarea taxelor aferente tranzacțiilor;Participarea la negocierile privind prețul imobilului, condițiile de transfer a proprietății, condițiile legale ale tranzacției;Colaborarea cu partenerii financiari pentru obținerea creditelor imobiliare și ipotecare în cel mai scurt timp;Obținerea certificatelor: cadastru, intabulări, extrase carte funciară, foarte rapid;Asistența în întocmirea actelor la birourile notariale, contracte de vânzare-cumpărare, contracte de închirieri, moșteniri etc;Analiza riscurilor;Publicitate pentru promovarea ofertelor: ziare, reviste de specialitate, flyere, pliante, bannere, spoturi video outdoor, internet, social media.Deținem exclusivitate cu privire la intermedierea mai multor proprietăți imobiliare: apartamente, case, hoteluri, pensiuni, terenuri, spații etc.
Clienții noștri sunt pe de o parte cupluri, familii sau investitori care doresc sa achizitioneze o proprietate pentru locuit, închriat, sau pentru a o vinde mai departe, iar pe de alta parte sunt proprietarii care apeleaza cu încredere la serviciile pe care le oferim pentru a vinde într-un timp cat mai scurt și cu eficientă maximă.

Obiectivul principal al agenției îl reprezintă abordarea în mod profesional a cerințelor clienților noștri: persoane fizice, juridice, instituții etc. Ne axăm continuu asupra necesităților acestora și încercăm să sprijinim relația creată, iar de multe ori clienții ne devin prieteni. Combinând experiența practică acumulată până în prezent cu îmbunătățirea permanentă a cunoștințelor pieței actuale, suntem în masură să vă oferim consilierea de care aveți nevoie în domeniul imobiliar.

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: https://www.taboo.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..