REOER GRUP

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 Ianuarie 2015
  • Vechime: 13 ani, 12 luni
  • Numar agenti: 1
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Ploiesti

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

REOER INVEST CONSULTING Ploiesti  este una dintre cele mai importante companii imobiliare din judet , infiintata in anul 2007 , care prin implicarea personalului calificat, cu experienta, si specializat, ofera clientilor servicii bine proportionate si directionate ce acopera toata gama de cerinte si nevoi ale clientilor. Aceasta premisa a fost creata de experienta anterioara a staff-ului companiei in diverse sectoare similare.

Descriere

Ca agentie imobiliara, REOER GRUP , are ca obiect de activitate intermedierea tranzactiilor imobiliare,  pregatiri acte notariale, lucrari cadastru, intabulari, mosteniri, certificari energetice  in judetul Prahova . Echipa noastra este formata din oameni cu experienta, care va pot oferi solutii imobiliare de  calitate .                                         

Va oferim: profesionalism, seriozitate, promptitudine, siguranta.  REOER GRUP inseamna un partener de afaceri si un consilier de incredere pentru toti clientii nostri. 

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.reoer.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..