RENET

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 21 Ianuarie 2013
  • Vechime: 6 ani, 6 luni
  • Numar agenti: 34
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti

Adresa:

Dacia 65, parter, sector 1, Bucuresti

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

Echipa RENET este formata din agenti imobiliari independenti, cu o vasta experienta in piata imobiliara. Agenti pasionati de meserie, iubitori de comunicare si care au inteles ca "imobiliarele" nu sunt despre case, ci despre oameni!Echipa RENET inseamna peste 100 de ani de experienta cumulata in tranzactii imobiliare de succes.

Descriere

Echipa RENET nu este o agentie imobiliara ci este locul in care cei mai buni agenti imobiliari independenti, s-au reuniti pentru a performa impreuna in piata imobiliara romaneasca.Specializati in reprezentare exclusiva, membrii RENET au adoptat un mod de lucru modern, actual si etic, actionand ca reprezentanti ai clientilor pe care ii reprezinta, nu ca intermediari. 

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.echiparenet.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..