Apartament cu 2 camere de vânzare în zona Bejan, Deva

Zona Bejan, Deva vezi harta

36.900 €

Ultima actualizare: 2 Martie 2021
Rata credit de la 768 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 724649

* campuri obligatorii

REMAX Property Center

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 17 Iulie 2019
  • Vechime: 2 ani, 3 luni
  • Numar agenti: 6
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Deva

Adresa:

Deva, Calea Zarandului nr. 112A, jud. Hunedoara

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

Remax este nr. 1 in lume si in Romania in  tranzactii imobilare de locuinte. Acest lucru nu este intamplator ci este rezultatul a peste 46 ani de munca intensa in folosul proprietarilor astfel incat acestia sa fie multumiti si sa reapeleze sau sa recomande REMAX.

Descriere

Ce facem noi deosebit este ca promovam reprezentarea exclusiva profesionista facuta de agenti pregatiti in Academia Remax, agenti care lucreaza 100% in interesul clientului lor.REMAX are peste 400 de consultanti de vanzari profesionisti in tara si peste 120000 in intreaga lume astfel incat proprietatea clientului va putea fi accesata din majoritatea tarilor din Europa si din lume

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.remax.ro/propertycenter

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..