Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Reian Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 21 Noiembrie 2017
  • Vechime: 6 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 10
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti

Adresa:

Strada Barsănești nr. 2B, 062183, sector 6, București, România

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

Agentii nostri beneficiaza de o experienta vasta in domeniu imobiliar, activand pe piata imobiliara de pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov de mai bine de 10 ani. Echipa noastra este alcatuita din profesionisti cu experienta, orientati spre satisfacerea unei game variate de servicii in domeniul imobiliar.

Descriere

Va oferim servicii de vanzare/cumparare/inchiriere de apartamente, case, terenuri si spatii comerciale intr-un timp record si la preturi mai mult decat avantajoase. Asiguram profesionalism si seriozitate.

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.reian-imobiliare.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..