Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Comision 0% Teren 1032 mp Sanpetru Livada

Zona Sanpetru, Comune/sate Brasov vezi harta

22.704 €

Ultima actualizare: 4 Martie 2021

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 703396

* campuri obligatorii

RE/MAX Central

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 16 Septembrie 2015
  • Vechime: 14 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 20
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Brasov

Adresa:

Branduselor nr 74, Green Center,et 8

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

In anul 1973, acum 46 de ani, in Denver- Colorado, Dave si Gail Liniger au pus bazele unei afaceri de succes, care avea sa se numeasca RE/MAX si care urma sa ajunga prima reţea imobiliara din lume implicată în mai mult de 1 milion de tranzacţii într-un singur an si  compania care deţinea cea mai mare cotă de piaţă din numarul de tranzactii imobiliare, dintre toate companiile imobiliare de pe glob.

RE/MAX este singura corporatie mondiala care incurajeaza dezvoltarea individuala pana la nivelul de antreprenoriat si este corporatia mondiala numarul 1 in materie de traininguri disponibile in retea, astfel incat, ani la randul, reteau RE/MAX a inregistrat cea mai buna performanta la nivel mondial in ceea ce priveste numarul tranzatiilor inchise de membrii retelei.

              In anul 1995 RE/MAX ajunge si in Europa, luand nastere o noua regiune: RE/MAX Europa.

Astfel, cel mai de succes concept din industrie isi face loc pe batranul continent. 

RE/MAX este activa  in mai mult de 110 de tari, cu peste  8.000 de birouri RE/MAX si 125.000 de consultanti imobiliari. RE/MAX este prezenta in 38 de tari din Europa, cu aproximativ  2.000 de birouri si  23.000 de consultanti.  

Descriere

Biroul nostru  RE/MAX Central si-a inceput activitatea de consultanta in domeniul investitiilor  imobiliare in anul 2012, cand Broker/Ownerul nostru Radu Valsan, care activeaza sub sigla RE/MAX din anul 2007, a decis sa infinteze chiar el un birou francizat RE/MAX, deoarece  pe piata era recunoscuta  nevoia si solicitarea acestor servicii specializate. Am ajuns astfel, in prezent, sa fim una din cele mai importante Companii de servicii imobiliare din Brasov. Motivul care ne-a determinat sa facem acest pas a fost acela de a oferi persoanelor interesate un cadru legal, siguranta si promptitudine in realizarea de tranzactii imobiliare. De aceea, RE/MAX Central  furnizeaza solutii personalizate, creative, care sa asigure urmarirea intereselor clientilor. Am incheiat cu succes sute de tranzactii, pentru ca suntem un birou cu peste 20 de oameni  foarte bine pregatiti, motivati si dornici de succes.

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.remax.ro/central

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..