Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Ralf Consulting

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 9 Ianuarie 2015
  • Vechime: 21 ani, 4 luni
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case, terenuri, spatii comerciale, spatii birouri si hale industriale
  • Zone: toate zonele din Timisoara

Adresa:

Timisoara, Dr. Gh. Mrinescu, nr 7, ap 1

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

Experienta de 17 ani in domeniul imobiliar

Descriere

S.C. RALF CONSULTING S.R.L. a luat fiinta in anul 2000. 

S.C. RALF CONSULTING S.R.L.  are ca obiectiv, protejarea intereselor clientilor sai, acordand o atentie deosebita sigurantei derularii tranzactiilor.

Birourile agentiei sunt situate in centrul Timisoarei, oferind servicii imobiliare complete: intermedieri pentru vanzari, cumparari, inchirieri, consultanta pentru investitii imobiliare.

S.C. RALF CONSULTING S.R.L. are o baza de date extinsa care cuprinde cele mai actualizate oferte aparute pe piata imobiliara, oferind experienta si pricepere in materie de tranzactii imobiliare pentru orice tip de vanzare sau cumparare de bunuri imobile.

 Din portofoliul nostru de clienti,  70 % sunt recomandati de alti clienti care au apelat de-a lungul  timpului la  serviciile noastre.

Principiile care ne ghideaza sunt: respect, profesionalism si respectarea unei etici a afacerilor.

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.ralfcons.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..