Triplex pe 2 nivele in zona Belvedere, Dumbravita

Zona Dumbravita, Comune/sate Timis vezi harta

139.000 €

Ultima actualizare: 18 Februarie 2019
Rata credit de la 2,872 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 662895

* campuri obligatorii

Ralf Consulting

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 9 Ianuarie 2015
  • Vechime: 20 ani, 8 luni
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case, terenuri, spatii comerciale, spatii birouri si hale industriale
  • Zone: toate zonele din Timisoara

Adresa:

Timisoara, Dr. Gh. Mrinescu, nr 7, ap 1

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

Experienta de 17 ani in domeniul imobiliar

Descriere

S.C. RALF CONSULTING S.R.L. a luat fiinta in anul 2000. 

S.C. RALF CONSULTING S.R.L.  are ca obiectiv, protejarea intereselor clientilor sai, acordand o atentie deosebita sigurantei derularii tranzactiilor.

Birourile agentiei sunt situate in centrul Timisoarei, oferind servicii imobiliare complete: intermedieri pentru vanzari, cumparari, inchirieri, consultanta pentru investitii imobiliare.

S.C. RALF CONSULTING S.R.L. are o baza de date extinsa care cuprinde cele mai actualizate oferte aparute pe piata imobiliara, oferind experienta si pricepere in materie de tranzactii imobiliare pentru orice tip de vanzare sau cumparare de bunuri imobile.

 Din portofoliul nostru de clienti,  70 % sunt recomandati de alti clienti care au apelat de-a lungul  timpului la  serviciile noastre.

Principiile care ne ghideaza sunt: respect, profesionalism si respectarea unei etici a afacerilor.

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.ralfcons.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..