Vanzare apartament 2 camere

Zona Crig, Buzau vezi harta

33.500 €

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2020
Rata credit de la 912 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 722042

* campuri obligatorii

Prima Casa Buzau

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 17 August 2011
  • Vechime: 21 ani, o luna
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Buzau

Adresa:

Bd. N. Balcescu, nr 33

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Descriere

Agentia PRIMA CASA, infiintata in anul 2006, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul agentiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta.

Serviciile noastre includ si:

-consultanta juridica (legislatie in domeniu, notari, calcul taxe notariale, acte de proprietate, contracte de vanzare-cumparare)
- consiliere financiara (produse de creditare imobiliare sau ipotecare, oferte banci, taxe si impozite ale Administratiei Publice Locale)
- consultanta imobiliara
-relatia cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (intabulari apartamente, terenuri si construcrii, lotizari terenuri, planuri de situatie, trasari terenuri si constructii)

toate cu respectarea eticii si deontologiei profesionale, asigurand confidentialitatea, siguranta si reusita tranzactiei.

Daca oferta imobiliara din baza noastra de date nu acopera cererea dumneavoastra, vom cauta in exclusivitate imobilul pe care il doriti.

Comisioanele practicate de agentie sunt:

1,5% din pretul negociat, in cazul vanzarii. Se achita atat de cumparator cat si de vanzator.
50% din valoarea chiriei pe o luna, in cazul inchirierii. Se achita atat de chirias cat si de proprietar.

Agentia inscrie gratuit ofertele dumneavoastra in baza de date proprie, pe internet si in publicatiile de specialitate. Contactati-ne cu incredere, iar agentia va raspunde prompt solicitarilor dumneavoastra.

De asemenea, daca doriti, puteti primi automat pe e-mail noutatile!

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.primacasabz.com

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..