Nik Investment

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Septembrie 2014
  • Vechime: 12 ani, 9 luni
  • Numar agenti: 1
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Ramnicu Valcea

Adresa:

Rm.Valcea,Calea lui Traian

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

NIK INVESTMENT este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Ramnicu Valcea, cu agenti imobiliari care au o experienta de peste 15 ani in crearea, dezvoltarea şi implementarea celor mai eficiente solutii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clientilor sai. Pe o piata imobiliara in continua mişcare şi transformare, obiectivul principal al companiei il reprezinta abordarea in mod profesionist a cerintelor clientilor sai corporativi, institutionali sau privati, intarind o relatie pe termen lung cu aceştia, bazata pe incredere, respect şi integritate. Pachetul de servicii imobiliare oferit de NIK INVESTMENT este rezultatul abordarii minutioase a complexitatii fiecarui aspect al cererii unui client.

Descriere

NIK INVESTMENT are capacitatea de a pune la dispozitia clientilor sai o mare varietate de servicii legate de activitatile de pe piata imobiliara. Aceste servicii pornesc gradual de la consultanta acordata pe segmentul rezidential pentru persoane fizice şi ajung pana la consultanta acordata pentru tranzactii de anvergura, ce presupune cunostinte profunde in domeniul imobiliar

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.nikinvestment.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..