Millenium Properties

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 19 August 2016
  • Vechime: 10 ani, o luna
  • Numar agenti: 2
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Bucuresti

Adresa:

Calea Mosilor 225, sector 2, Bucuresti

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Descriere

Pe o piaţă imobiliară în continuă mişcare şi transformare, obiectivul principal al companiei îl reprezintă abordarea în mod profesionist a cerinţelor clienţilor săi corporativi, instituţionali sau privaţi, întărind o relaţie pe termen lung cu aceştia, bazată pe încredere, respect şi integritate.
Millenium Properties are capacitatea de a pune la dispoziţia clienţilor săi o mare varietate de servicii legate de activităţile de pe piaţa imobiliară. Aceste servicii inseamna  consultanţa initială  acordată clientilor sai,  precum si asistarea lor pana la finalizarea tanzactiei. Combinând experienţa practică acumulată pană în prezent cu îmbunătăţirea permanentă a cunoştinţelor teoretice, suntem în măsură să vă oferim consiliere obiectivă şi profesionistă pentru orice tip de tranzacţie imobiliară.Echipa de agenti si consilieri imobiliari vă sta la dispozitie cu toata gama de tranzactii imobiliare: vanzari si inchirieri case, apartamente si birouri , precum si vanzari si inchirieri spatii industriale, comerciale, depozite, hale etc

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://millenium-properties.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..