Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

ImoPuls

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Iulie 2020
  • Vechime: 4 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 11
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere si case
  • Zone: toate zonele din Timisoara

Adresa:

Loc. Timisoara, Splaiul Nicolae Titulescu, Nr. 8, Et. 2, Cam. 301, Jud. Timis

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Descriere

ImoPuls si-a inceput activitatea in urma identificarii in piata imobiliara din Timisoara, a unei categorii de clienti ce doresc o altfel de abordare din partea Agentiilor Imobiliare. Cu toate ca suntem tineri, avem experienta si suntem conectati la pulsul si dinamica sectorului în care activăm. Respectul față de muncă și față de partenerii noștri, devotamentul și seriozitatea ne-au impins sa venim in intampinarea dumneavoastra. Promovăm principiile unei piețe imobiliare ideale, bazată pe norme de conduită și înaltă ținută morală, profesionalism și etica în afaceri.
Secretul nostru?
Suntem uniți, suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului și împărtășim aceleasi valori profesionale și personale. Împreuna suntem ImoPuls. Credem în relațiile in care toti cei implicati castiga. Credeți-ne, e mai ușor împreună.

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: https://www.imopuls.ro/

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..