Imoprest

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Iunie 2011
  • Vechime: 9 ani, 2 luni
  • Numar agenti: 8
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: 1 Mai, 13 Septembrie, Ferdinand, Iancului, Mihai Bravu, Muncii, Tineretului, Nord, Timpuri Noi, Dorobanti, Unirea, Baneasa, Piata Victoriei, Piata Alba Iulia, Mosilor, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Vatra Luminoasa, Floreasca, Primaverii, Domenii, Aviatorilor

Adresa:

Str. Semilunei nr.8 et.2 ap.3 sector 2,Bucuresti

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

Agentia imobiliara Imoprest activeaza pe piata imobiliara romaneasca din anul 2009, insa conducerea ei vine cu o experienta in domeniu de sapte ani. In prezent, in cadrul agentiei isi desfasoara activitatea sase agenti imobiliari, cu pregatire atestata in domeniu imobiliar si juridic. Echipa Imoprest participa la diverse seminarii, cursuri si intruniri care se organizeaza de catre parteneri. Un colectiv bine pregatit profesional este cel care vine in intampinarea nevoilor clientilor, atat ale vanzatorilor cat si ale cumparatorilor.

Descriere


Noi  consideram ca agentul imobiliar trebuie sa aiba rolul unui consultant activ, oferind informatii clientilor sai care sa ii ajute in rezolvarea problemelor, nu doar rolul unui intermediar pasiv.

Serviciile Imoprest acopera, in prezent zona de nord a Capitalei (Aviatiei, Baneasa, Herastrau), zona centrala (Dorobanti, 1 Mai, Aviatorilor, Mosilor, Stefan cel Mare, Iancului, Unirii, 13 Septembrie, Victoriei, Dacia, Romana, Universitate, Armeneasca, Pache Protopopescu), dar si unele zone semicentrale si periferice. In prima parte a anului curent, firma a inceput sa-si imbogateasca portofoliul cu oferte din segmentul rezidential de lux, punand accent pe vilele din zonele pe care le acopera.

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.imoprest.ro

Feedback

Magazinul de Case | 2011-06-13 17:34:15
De ce Imoprest?

Spiritul antreprenorial si profesionalismul agentilor sunt pricipalele motive pentru care am ales Imoprest. Am apreciat concentrarea pe zonele centrale( Ultracentral, Mosilor, 1 Mai) si excelenta cunoastere a tuturor tipurilor de proprietati din aceste zone . Nu in ultimul rand, sediul si mediul de lucru sunt alte embleme importante pentru o agentie imobiliara. Iar Imoprest exceleaza si la acest capitol.

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..