House Consulting Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 6 Ianuarie 2015
  • Vechime: 14 ani, 10 luni
  • Numar agenti: 2
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Busteni

Adresa:

Busteni,str Eroul-Conciu,nr 24,

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

Agentia HOUSE CONSULTING IMOBILIARE   intermediaza vanzari, cumparari si inchirieri de terenuri, apartamente, case, vile, spatii comerciale.Este o  firma cu capital privat romanesc, infiintata in 2007 si care activeaza in domeniul imobiliar  pe raza Valea Prahovei ,Predeal,Bran,Moeciu. Preocuparea permanenta a companiei este furnizarea de servicii de inalt profesionalism si calitate in domeniul imobiliar. Este membra a celei mai prestigioase asociatii in domeniul imobiliar (A.R.A.I.). Asigura consultanta gratuita pentru intocmirea si pregatirea actelor necesare tranzactiilor, calitatea, siguranta si confidentialitatea serviciilor.

Descriere

  Agentia HOUSE CONSULTING IMOBILIARE   isi intampina clientii cu o oferta completa de servicii in domeniul imobiliar.Ca principala activitate oferim si preluam spre vanzare,cumparare, inchiriere urmatoarele tipuri de imobile: Spatii comerciale de productie si depozitare, sedii de firma, case, vile, apartamente, terenuri agricole, ferme agricole, terenuri pentru constructii.   Pentru a intregi gama de servicii, ne ocupam de incheierea de contracte de vanzare-cumparare, de contracte de inchiriere, de documentatia pentru obtinerea de credite. Prin intermediul specialistilor nostri cu bogata experienta in domeniu, oferim consiliere in alegerea imobilului, efectuam dezmembrari, evaluari, precum si activitati de topografie.                                         Inca de la infiintare societatea noastra a urmarit promovarea serviciilor de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii nostri si nu in ultimul rand formarea unei echipe de profesionisti tineri, dinamici, care sa ofere solutii imobiliare de un inalt nivel calitativ.          De-a lungul timpului, experienta acumulata cat si numarul mare de clienti care au apreciat serviciile imobiliare oferite de noi, ne-au facut sa ne dezvoltam propria filozofie si propriile principii in afaceri.           Avantajele colaborarii cu firma noastra sunt: siguranta, seriozitatea, responsabilitatea si nu in ultimul rand confidentialitatea tranzactiilor imobiliare.         In speranta ca suntem solutia dumneavoastra, va asteptam atat la sediului nostru.         Oferta noastra de servicii este imbogatita de parteneriate privilegiate cu mai multe banci, societati de asigurari, constructii si amenajari, incercand sa va oferim solutii pentru orice problema din domeniul imobiliar.          Echipa noastra este formata din oameni de incredere, profesionisti cu experienta si va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna investitie.

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.houseimobiliare.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..