Habitas Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Ianuarie 2015
  • Vechime: 13 ani, 8 luni
  • Numar agenti: 14
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Cluj-Napoca

Adresa:

Calea Turzii nr 34 ap 3

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

Pentru a intelege spiritul Habitas, trebuie sa privim munca noastra, precum o reteta perfecta. Ingredientele principale fiind brokeri imobiliari care reusesc sa faca fata oricarei cerinte din partea clientilor, promptitudinea si seriozitatea serviciilor.

Ne place sa credem ca cei care ne trec pragul ne considera prietenii lor, insa niste prieteni profesionisti care le pun la dispozitie un mix de servicii complete: consultanta imobiliara, evaluari, consultanta în obtinerea creditelor.

Descriere

Ca si agentie imobiliara Cluj Napoca, dorim sa construim o relatie solida cu clientii nostri, relatie bazata în primul rand pe incredere, asezonata cu informatii complete, reale si actuale, legate de evolutiile pieteiimobiliare. Îi respectam si de aceea le punem la dispozitie o baza de date consistenta, mereu actualizata cu cele mai proaspete oferte de pe piata.

Am amestecat astfel cu migala toate aceste componente, iar produsul finit este o agentie imobiliara Clujcompleta, competenta, care “asculta” cu atentie piata si o transforma într-un beneficiu pentru clientii sai.

Misiunea noastra este de a impune un nou standard pe piata imobiliara din Cluj Napoca.

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.habitas.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..