Apartament LUX cu gradina!!!!!

Zona Moara de Vant, Iasi vezi harta

66.600 €

Ultima actualizare: 19 Iunie 2019
Rata credit de la 1,758 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 593382

* campuri obligatorii

GO IMOBILIARE

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 August 2017
  • Vechime: 9 ani, 6 luni
  • Numar agenti: 4
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Iasi

Adresa:

Iasi, b-dul Independentei nr. 13, Mezanin

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

Compania activeaza pe piata ieseana din anul 2010, preponderent pe partea de Property Management si Media, iar incepand cu anul 2014 s-a dezvoltat si serviciul de Real Estate.

Descriere

Compania Go Imobilire este parte din brandul general Go, ce are in componenta sa trei sub-branduri, Go Real Estate, Go Property Management si Go Media.

Compania activeaza pe piata ieseana din anul 2010, preponderent pe partea de Property Management si Media, iar incepand cu anul 2014 s-a dezvoltat si serviciul de Real Estate.

Echipa actuala a companiei este formata din consultanti cu vasta experienta in vanzari in companii multinationale, cu un sistem de valori bine definit care isi fac meseria cu profesionalism, dedicare si cel mai important, cu placere.

Valorile noastre sunt: profesionalism, pasiune pentru ceea ce facem, etica, lucrul in echipa. Ceea ce ne propunem in principal este sa practicam aceasta meserie la cel mai inalt nivel, sa facem diferenta pe piata locala si nu numai, prin seriozitate, profesionalism si dedicare, sa schimbam in bine perceptia asupra acestui domeniu la un nivel superior de respectabilitate.

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://goimo.ro/

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..