GM1406 Inchiriere apartament 2 camere Piata Victoriei, lux

Zona Piata Victoriei, Bucuresti vezi harta

450 € / luna

Ultima actualizare: 10 Februarie 2021

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 726686

* campuri obligatorii

Gama Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 6 Februarie 2017
  • Vechime: 16 ani, 2 luni
  • Numar agenti: 2
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case, terenuri, spatii comerciale si spatii birouri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

Avand o experienta vasta pe piata imobiliara si in derularea tranzactiilor,  intelegem nevoile clientilor nostri si, de aceea, scopul nostru  este sa le oferim cele mai avantajoase solutii . Daca va doriti sa fiti tratat cu respect si  profesionalism, apelati la noi pentru a vinde proprietatea pe care o detineti sau pentru a gasi casa ideala.

Descriere

Ne placem sa credem ca principala noastra calitate se evidentiaza prin integritate, spirit de echipa, energie, entuziasm si motivare, credem in lucrurile in care se investeste pasiune si dedicare, iar scopul principal , este acela de a oferi solutii avantajoase pentru clientii nostri. Suntem de parere ca increderea este construita pe respect, iar noi nu uitam niciodata ca lucram la un nivel care presupune respect si incredere . Valorile noastre definesc ceea ce suntem. Sunt credintele noastre fundamentale. Ele ne ghideaza actiunile si conduita si influenteaza relatia cu clientii nostri.

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..