Vanzare apartament 2 camere

Zona Gheorghe Gr.Cantacuzino, Ploiesti vezi harta

39.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,062 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 53685

* campuri obligatorii

Force Imob

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 24 Noiembrie 2011
  • Vechime: 10 ani, 10 luni
  • Numar agenti: 5
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Ploiesti

Adresa:

Ploiesti, Str. Barbu Stefanescu Delavrancea Nr. 26, Jud. Prahova

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

Ce facem pentru dvs ? Asiguram asistenta si consultanta in procesul de vanzare/cumparare/inchiriere, promovam ofertele imobiliare, oferim asistenta si consultanta juridica, analiza si consultanta in afaceri, consultanta financiara.

Descriere

Agentia imobiliara Force Imob: Suntem prezenti in partea de sud a Romaniei, in municipiul Ploiesti, un oras in plina dezvoltare, o poarta de acces catre toate regiunile tarii. Ce va oferim? Incercam sa facem lucrurile putin diferit : dorim sa actionam IMPREUNA ! De ce impreuna? Pentru ca numai asa vom stabili o relatie pe termen lung, care va aduce beneficii de ambele parti. Lasati-ne, deci, sa va dovedim ce putem si noi vom face totul pentru reusita. Suntem constienti ca numai un serviciu de calitate va va face sa ne deschideti usa de fiecare data. Sunteti oglinda in care ne privim, bucurosi de rezultate. Munca noastra o dedicam satisfactiei dvs. Da, ati inteles bine, oferim garantie pe satisfactie! Va vom tine permanent la curent cu noutatile, cu schimbarile petrecute. Vrem sa fiti multumiti ca ne-ati ales! 
Stim ca sta in puterea noastra sa dam o noua viziune asupra viitorului si suntem dornici sa va punem la dispozitie, cu profesionalism, toate cunostintele si abilitatile noastre in domeniu, ca in final sa aveti garantia lucrului bine facut. 

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.forceimob.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..