Eurocasa Invest Consultanta

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 19 Septembrie 2011
  • Vechime: 15 ani, 6 luni
  • Numar agenti: 5
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti

Adresa:

B-dul Aviatorilor nr.7, Sector 1, Bucuresti

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

Suntem o companie specializata in consultanta, intermediere si asistenta juridica pentru incheierea tranzactiilor imobiliare de vanzare-cumparare si inchiriere.

Experienta noastra de peste 15 ani de activitate pe piata imobiliara romaneasca ne recomanda ca fiind o echipa de profesionisti in domeniu.

MISIUNEA EUROCASA CONSULTANTA

Acordam intreaga noastra atentie fiecarui client oferindu-i servicii de cea mai buna calitate si totodata asistenta necesara incheierii unei tranzactii in cele mai avantajoase conditii pentru bugetul propus si in cele mai bune conditii juridice.
Echipa noastra de profesionisti este in legatura permanenta cu partenerii nostri pentru a rezolva cu succes cerintele lor, cautand in permanenta sa fie in deplina concordanta si foarte bine informata in ceea ce priveste dinamica pietei imobiliare romanesti.

Vrem sa anticipam si sa depasim asteptarile dumneavoastra prin servicii complete bazate pe angajament, comunicare si lucru in echipa.

VIZIUNEA EUROCASA CONSULTANTA

Intrarea in Uniunea Europeana a ridicat standardele si calitatea serviciilor in domeniul imobiliar. De aceea, credem ca in viitorul apropiat vor supravietui doar acele firme care isi vor imbunatati in mod continuu activitatea si care vor reusi sa ofere servicii de cea mai buna calitate, practicand comisioane rezonabile si solutionand problemele clientilor in cel mai scurt timp.

Consideram ca viitorul este al acelor firme care isi vor desfasura activitatea pe baza unor sisteme de management competitiv si performant, care vor utiliza inteligent atat informatiile culese din piata cat si noile tehnologii ale informatiei, toate acestea oferind un avantaj major in fata concurentei.

VALORILE EUROCASA CONSULTANTA

Maniera noastra de afaceri are la baza 3 valori fundamentale in care credem cu tarie:
Performanta - pentru ca oferim rezultate concrete clientilor nostri, indiferent de amploarea si complexitatea proiectelor;
Angajament - pentru ca ne dedicam cunostintele profesionale si energia creativa pentru solutionarea cererilor lor in relatia de parteneriat pe care o avem cu acestia, succesul clientilor nostri insemnand implicit si succesul nostru;
Profesionalism - experienta acumulata cu fiecare tranzactie finalizata, ne-a asigurat un loc printre companiile imobiliare de succes, brokerii nostri imobiliari oferind servicii de o calitate ireprosabila in deplina concordanta cu deviza noastra:

Experienta,
Consecventa,
Inteligenta!!!

Descriere

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.eurocasa-eci.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..