Elite Vision and Consulting

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 30 Septembrie 2014
  • Vechime: 16 ani, 2 luni
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Constanta

Adresa:

Luntrasului 20, Constanta

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Descriere

Compania Elite Vision and Consulting Real Estate  are domeniul principal de activitate prestarea de  servicii imobiliare identificate prin consultanta, consiliere si asistenta imobiliara, tranzactii imobiliare, reprezentarea vanzatorului in procesul de vanzare si/sau reprezentarea cumparatorului in cautarea, identificarea si asistenta acestuia in procesul complet de cumparare, evaluarea de proprietati imobiliare. Personalul activ din cadrul companiei noastre  este format din agenti  imobiliari profesionisti acreditati international pentru activitatile mentionate, cu o experienta de peste 10 ani de activitate care au aderat la APAIR - Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania, agenti care respecta cu strictete un Cod de Etica Profesionala si este asigurat pentru riscuri profesionale de catre Societatea de asigurare-reasigurare ASTRA S.A.

Ulterior,acestia si-au insusit cursuri de pregatire profesionala care i-au evidentiat pozitiv in piata imobiliara, iar pentru siguranta in continuare a clientilor sai, acestia beneficiaza de asigurare de risc profesional, fiind singurii din piata imobiliara Romaneasca ce beneficiaza de asigurari de risc profesional. Lucrul acestora cu consumatorii de servicii imobiliare, are la baza increderea reciproca intre agenti si clientii care au nevoie de serviciile si experienta lor, fapt care ii determina pe agentii imobiliari sa-si arate daruirea si adevaratele calitati in domeniul imobiliar.

      FOARTE IMPORTANT: Agentii Elite numiti si Realtori, nu incaseaza comisioane de la ambele parti implicate in tranzactie, cu conditia ca una dintre partile implicate in tranzactionare ( vanzator sau cumparator) sa fie reprezentat de unul dintre specialistii nostrii. Faptul ca incaseaza comisione de la o singura parte, asigura avantajul maxim pentru clientii care si-au angajat  agenti care sa-i   reprezinte in piata. Acestia le vor apara interesele si vor folosii toate tehnicile dobandite de-a lungul anilor si prin cursurile de pregatire profesionala pentru a le obtine cele mai bune preturi de achizitie sau de a reusii vanzarea proprietatilor la cele mai bune preturi.

In cei 14 ani de experienta am reusit sa invatam din greseli si sa trecem prin toate situatiile, astfel incat acum, sa va oferim cele mai bine servicii.

 

Elite Vision And Consulting Real Estate  este administrat de Mircea Vinteanu, specialist imobiliar, licentiat CRS – Certified Rezidential Specialist USA, cea mai prestigiosa certificare internationala in domeniul vanzarilor de locuinte,  titlu obtinut in urma absolvirii de cursuri de specialitate internationale sub licenta CEREAN (Central European Real Estate Associations Network) titlu obtinut de doar 4% din numarul total de agenti imobiliari la nivel mondial, absolvent al cursurilor internationale de specialitate sub licenta CEREAN  ABR- Accredited Buyer's Reprezentatives membru al APAIR- Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania si membru al NAR - National Association of Realtor - USA/ Realtors.

 

 

 

 

     Clientilor Elite li se ofera servicii imobiliare la cel mai inalt nivel de profesionalism, cu garantia respectarii Regulii de Aur in imobiliare: „Fa pentru altii  tot ce ai vrea sa faca altii pentru tine!”.

                         Meritam increderea ta !

            De increderea ta depinde succesul nostru!

 


Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.elite-imobiliare.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..