Inchiriere spatiu birouri

Zona Bulevardul Unirii, Bucuresti vezi harta

2.990 € / luna (10,68 € / m2 / luna )

Ultima actualizare: 22 Februarie 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 653834

* campuri obligatorii

CATOMA PROPERTY INVEST

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 25 Octombrie 2017
  • Vechime: 2 ani, 2 luni
  • Numar agenti: 6
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case, terenuri, spatii comerciale si spatii birouri de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti

Adresa:

Bucureti,
Calea Floreasca nr. 79, Sector 2,

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Descriere

Catoma Propert Invest a fost fondată de 2 parteneri cu o largă experință în domeniul imobiliar si juridic, care împreună cu echipa de brokeri imobiliari, sunt ceea ce un client prudent caută: un partener de încredere în tranzacțiile imobiliare.

Catoma Property Invest pune la dispozitia clientilor servicii profesioniste în domeniul imobiliar, de la consultanță și evaluarea proprietății până la asistență juridică și informarea corespunzatoare a clientului.

Echipa noastra pune accent pe identificarea nevoilor si dorintelor clientilor, ulterior propunand oferte clare și soluții concrete. Incercam sa creem o relație profesională care are la bază încrederea, întrucât este important să fie cunoscut potențialul de achiziție al clientului, motivarea și calificarea acestuia de a cumpăra sau închiria un imobil.

Experienta echipe noastre are la baza o formare profesionala continua care izvoraste  din dorinta de a intelege cat mai bine nevoile pietei imobiliare si de a veni in intampinarea clientilor cu solutii personalizate.

Pentru a realiza o tranzacție imobiliară profitabilă pentru ambele parti, la un preț corect, consultanții noștri imobiliari, te vor ajuta cu o evaluare profesionistă și respectiv cu o expunere reala a situatiei.

Catoma Property Invest sustine educarea pietei imobiliare, printr-un mod de lucru profesionist, prin urmare suntem un jucator activ care sustine reprezentarea exclusiva oferind argumente solide care vor avea ca finalitate rezultatul dorit intr-un timp scurt.

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.catoma.ro/

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..