Blue Sky

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 22 Ianuarie 2013
  • Vechime: 7 ani, 10 luni
  • Numar agenti: 12
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Constanta

Adresa:

Str. Soveja nr.21A-21 B, etajul 4

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Descriere

A venit vremea sa te asezi la casa ta sau sa gasesti spatiul ideal pentru o afacere? Nu suntem unici, insa odata ce ai ales sa beneficiezi de serviciile pe care le oferim, meriti intregul respect, toata atentia si profesionalismul nostru. Echipa noastra si-a propus sa ofere servicii imediate si complete folosindu-ne de un stil proaspat, curat, dar mai ales cu implicare si orientat spre rezultate favorabile si recunoscute in domeniul nostru imobiliar.

Fiind specializati in imobiliare Constanta va putem ajuta sa gasiti rapid, eficient si fara bataie de cap solutiile pentru cumparare, vanzare sau inchiriere de apartamente, case , terenuri, garsoniere, spatii pentru birouri, spatii comerciale, spatii industriale, hale pe toata raza judetului Constanta. Fie ca esti proprietar, chirias, vanzator, cumparator, la noi vei gasi cea mai buna oferta de imobiliare si cele mai bune sfaturi!

Deoarece piata imobiliara a viitorului va apartine profesionistilor, companiilor care vor oferi servicii complete si de calitate, noi vom continua sa ne perfectionam, sa aducem tot ceea ce este nou in activitatea noastra. Clientii nostri sunt beneficiarii experientei si profesionalismului nostru, asteptam ca si dumneavoastra sa deveniti unul dintre ei.


Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.blueskyimpex.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..