2 camere Stefan cel Mare, metrou BLOC NOU; comision 0%

Zona Stefan cel Mare, Bucuresti vezi harta

105.000 € + TVA

Ultima actualizare: 9 Februarie 2020
Rata credit de la 2,835 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 664534

* campuri obligatorii

AXIA

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 24 Iunie 2016
  • Vechime: 7 ani, 8 luni
  • Numar agenti: 7
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si spatii birouri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti

Adresa:

Str. Transilvaniei nr.11, Sector 1, Bucuresti

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Descriere

Suntem o echipa dinamica si entuziasta construita incepand cu anul 2013, bazata pe experienta acumulata in cei peste 7 ani de activitate in domeniul imobiliar a membrilor echipei. Ne uneste dorinta de a le oferi tuturor clientilor nostri beneficiile conceptului “better place, better life” Tinta noastra nu este sa fim cei mai mari, ci este sa fim cei mai buni in ceea ce facem. Suntem o companie care se diferentiaza de concurenta prin atentia si resursele alocate fiecarui client, prin integritate si profesionalism. Dorim sa devenim partenerul dvs. prin oferirea de consultanta la cele mai inalte standarde de profesionalism si integritate. Prin atentia acordata si experienta dobandita va vom ajuta sa economisiti timp si energie si sa gasiti spatiul potrivit pentru dvs. Va punem la dispozitie: - Portofoliu cu sute de proprietati atent selectionate - Oferte personalizate conform cerintelor si nevoilor clientilor - Instrumente moderne de marketing si prezenta relevanta in mediul online - Consultanta cu privire la conditiile comerciale si practica pietei

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.axia.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..