Aresco Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Ianuarie 2015
  • Vechime: 9 ani, 9 luni
  • Numar agenti: 1

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

Agentia imobiliara Aresco Imobiliare din Cluj Napoca impreuna cu partenerii sai, ofera servicii complexe de consultanta imobiliara: promovarea ofertei in presa, pe site-urile de specialitate si pe site-ul agentiei, asistenta si consultanta in vanzare/inchiriere, intocmirea contractelor, asistenta in vederea obtinerii creditelor imobiliare, asistenta si consultanta juridica, asistenta si consultanta financiara, analiza si consultanta in afaceri pentru investitori.

Aceste servicii cuprind capitolele de mai jos.

Comisionul  agentiei este cuprins intre 1,5 si 2 % din valoarea tranzactiei pentru vanzari si intre 50% si 100% din valoarea unei chirii pentru inchirieri, fiind ajustabil in functie de complexitatea tranzactiei si se datoreaza doar in cazul incheierii tranzactiilor prin intermediul nostru.

 Promovarea ofertei

a. Promovare in presa de specialitateb. Publicarea pe site-ul agentieic. Publicarea pe site-uri de specialitate cu maxim impact regional: imobiliare.ro, piata-az.ro, etc.d. Promovarea ofertelor prin agentii partenere.

Asistenta si consultanta in vanzare/inchiriere

a. Vizionarea ofertei si garantarea corectitudinii informatiilor din prezentareb. Intocmirea materialelor de de prezentare in cazul ofertelor sau a unei fise in cazul cererilorc. Negocierea tuturor conditiilor de vanzare si/sau inchiriere cat mai apropiate de cerintele pieteid. Negocierea conditiilor de colaborare cu potentialii clientiie. Vizite de prezentare a ofertelorf. Asistenta in intocmirea contractului intre partile care realizeaza tranzactiig. Asistenta in vederea obtinerii creditelor imobiliare pri intermediul partenerilor nostrii.

Asistenta si consultanta juridica

a. Intocmirea contractului de prestari servicii pentru oferta sau cerereb. Intocmirea dosarului ofertei din care sa reiasa clar situatia juridica a imobilului si garantarea acestor acte in fata potentialului cumparatorc. Asistenta la intocmirea contractului/antecontractului de vanzare-cumparare sau a contractului de inchiriere intre proprietar si cumparatord. Semnarea in calitate de martor a contractelor la finalizarea tranzactiilor si acordarea de asistenta in eventualitatea unor litigiie. Pregatirea si programarea semnarii contractului la notar (in cazul vanzarii)f. Asistarea cumparatorului in fata notarului in momentul semnarii contractului de vanzare cumparare in forma autentica

Asistenta si consultanta financiara

a. Prezentarea normelor fiscale in vigoare cum ar fi: TVA 24%, TVA 5%, impozit la vanzare, taxe notariale, cheltuieli forfetare in cazul chiriilor, etc.b. Prezentarea normelor de creditare in programul “Prima casa”, cum ar fi: conditii de eligibilitate, venituri minime necesare, perioada maxima, venituri luate in calcul si dobanda. c. Prezentarea si consultanta in privinta conditiilor de creditare ale principalelor banci (venituri minime necesare, perioada maxima de creditare, venituri luate in calcul si dobanda.d. Asistenta pe intreaga durata a tranzactieie. Consultanta financiara prin partenerii nostri, in vederea obtineri creditarii de la diferite banci.

Analiza si consultanta in afaceri

a. Studii de piata in domeniul imobiliar pe zonele de interes pentru potentialul investitorb. Studii de rentabilitate si planuri de afaceri pentru clientii care doresc sa investeasca in domeniul imobiliar.

Descriere

Agentia imobiliara Aresco Imobiliare din Cluj Napoca impreuna cu partenerii sai, ofera servicii complexe de consultanta imobiliara: promovarea ofertei in presa, pe site-urile de specialitate si pe site-ul agentiei, asistenta si consultant in vanzare/inchiriere, intocmirea contractelor, asistenta in vederea obtinerii creditelor imobiliare, asistenta si consultanta juridica, asistenta si consultanta financiara, analiza si consultanta in afaceri pentru investitori.Am facut acest pas pentru a oferi persoanelor interesate un cadru legal, siguranta si promptitudine in realizarea tranzactiilor si a consultantei imobiliare, oferind clientilor nostri solutii si reprezentand interesele acestora pe toata durata tranzactiei.Impreuna cu partenerii nostri dorim sa promovam un alt mod de a oferi consultanta imobiliara si financiara, un mod mai etic in care sa fie urmarite interesele tuturor partilor implicate in tranzactie, un mod societal de a intermedia si a oferi consultanta.Societatea noastra vine in intampinarea clientilor care doresc sa obtina credit ipotecar pentru achizitionarea unei locuinte si ofera consultanta si ajutor in intocmirea dosarelor de creditare la diferite banci, oferind clientilor nostrii asistenta pe toata durata desfasurarii tranzactiei.Avem certitudinea ca vom gasi astfel de parteneri interesati de a incheia tranzactii imobiliare prin intermediul nostru.

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://aresco-imobiliare.ro/

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..