Ap 2 camere cu garaj si beci sub bloc

Zona Nord-Vest, Zalau vezi harta

35.000 €

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2017
Rata credit de la 729 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 526067

* campuri obligatorii

Angela Imob

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 17 August 2011
  • Vechime: 18 ani, 10 luni
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare

Adresa:

B-dul Mihai Viteazul, bl. T2, sc. B, ap. 1, Zalau, Salaj

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Descriere

Prin experienta acumulata in cei 12 ani de activitate neintrerupta in domeniul imobiliar, ANGELA IMOB va ofera o gama completa de servicii: vanzare / inchiriere imobile; cumparare / inchiriere imobile; vanzare / cumparare terenuri; consultanta pentru proiecte, investitii si tranzactii imobiliare; consultanta juridica; promovare imobiliara; credite imobiliare/ ipotecare. Va multumim ca ati ales o echipa cu experienta care va ofera siguranta tranzactiei dumneavoastra.

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.angela-imob.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..