Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Agentia Iurascu Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 5 Septembrie 2017
  • Vechime: 5 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 1
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Iasi

Adresa:

iurascuimobiliare@yahoo.com

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

9 motive pentru care trebuie sa apelezi la ''Iurascu Imobiliare'':
*Esti tratat de fiecare data cu profesionalism. Altfel, nici nu si-ar avea rostul astfel de companii si comisioanele pe care le incaseaza nu si-ar gasi justificare.
*Ai parte de promovare gratuita. In cazul in care contractezi seviciile unei agentii imobiliare, vei beneficia de acest avantaj.
*In cazul in care cauti o locuinta, fie pentru inchiriat, fie pentru cumparat, timpul de cautare va fi redus drastic daca alegi colaborarea cu mine!
*Agentia imobiliara Iurascu Imobiliare iti economiseste timp. Nu este vorba neaparat de timpul alocat cautarilor unei locuinte, mentionat la punctul anterior. Poate fi vorba chiar si de situatia unei vanzari sau de orice alta tranzactie de tip imobiliar.
*Ai optiuni multiple. Daca vrei sa vinzi, cauti sa inchiriezi sau sa cumperi un imobil, cunostintele iti sunt, de obicei, limitate. Te informezi vag despre pret, despre posibilitatile pe care le ai, insa atunci cand ai de ales, ramai surprins ca ai in fata doar doua sau trei optiuni.
*Beneficiezi de consultanta pe plan juridic. Dupa cum spuneam si la un punct anterior, achizitia, vanzarea sau inchirierea unui imobil nu sunt operatiuni cotidiene sau prea dese. Vanzarea este definitiva, inchirierea are un termen prestabilit, iar cumpararea poate fi la randul sau de durata, ca un proces sustinut pana in momentul revanzarii sau instrainarii imobilului.
*Ai parte de evaluari corecte de fiecare data. Chiar daca detii o locuinta care are o anumita valoare pentru tine, in momentul vanzarii va trebui sa o cotezi la tarifele pietei imobiliare. Nimeni nu cunoaste preturile mai bine decat un agent imobiliar, care iti poate oferi o cotatie corecta, pentru a avea un avantaj ca vanzator, dar si pentru a oferi un avantaj potentialilor cumparatori, care vor beneficia de un pret estimat in conformitate cu valoarea de piata.
*Un element ce ar putea fi inclus la consultanta juridica de la punctul 6 este faptul ca atunci cand alegi sa colaborezi cu o agentie imobiliara nu va trebui sa iti mai faci griji despre eventualele capcane judiciare.
*Economisesti pe plan financiar. Chiar daca ti se pare costisitor in prima faza a colabora cu o agentie imobiliara, atunci cand vei trage linie si vei aduna cheltuielile totale, vei vedea ca ai fost avantajat.

Descriere

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: https://www.facebook.com/iurascu.nicu.7

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..