Agentia Imobiliara Mala

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 8 Septembrie 2014
  • Vechime: 25 ani, 5 luni
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Targoviste

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

Experienta acumulata incepand din 1994, ca si rezultatele obtinute pana acum ne recomanda ca parteneri de incredere si parteneri importanti pentru investitorii romani si straini, in domeniul tranzactiilor imobiliare. Avantajele colaborarii cu firma nostra sunt: SIGURANTA, EFICIENTA si CONFIDENTIALITATEA.

Agentia Imobiliara MALA, membra a U.N.I.M., vinde si cumpara apartamente, case, vile si terenuri in Targoviste si in imprejurimi.

In decursul celor peste 20 ani de activitate am rezolvat cazuri foarte grele si am salvat multi clienti din situatii aproape imposibile. Deasemenea, obtinem solutii ideale pentru tranzactiile imobiliare, oricat ar fi de grele (executor, ipoteca, sechestru, succesiuni). Prin protocolul incheiat cu bancile din Targoviste, pregatim documentatia necesara in vederea cumpararii imobilelor prin credit imobiliar si ipotecar.

Descriere

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.mala.ro

Tranzactii finalizate cu succes

Tranzactii finalizate cu succes – in curand

Vezi toate imobilele acestei agentii »

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..