Apartament 3 camere zona C5

Zona C5, Tulcea vezi harta

72.000 €

Ultima actualizare: 30 Mai 2019
Rata credit de la 1,470 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 670381

* campuri obligatorii

Agentia Imobiliara Europa

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 23 Februarie 2015
  • Vechime: 4 ani, 12 luni
  • Numar agenti: 1
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Tulcea

Adresa:

Str. Spitalului,Nr.11,Bl.1,Sc.F,Ap.1.

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

Agentia imobiliară Europa isi desfășoară activitatea in cadrul sectorului din municipiul Tulcea,str.Spitalului,Nr.11,parter,acoperind întreaga arie a municipiului Tulcea precum si zonele limitrofe având ca activitate tranzacții imobiliare(apartamente de bloc sau case,vile,birouri,spații comerciale,industriale,terenuri,hale,etc...)oferind consultanta juridică de specialitate,in baza contractelor de intermediere-reprezentare ce se intocmeste intre părți.Va susținem de-a lungul procesului de tranzacționare prin stabilirea potentialilor clienți,asistenta in timpul vizionarilor precum si prin încheierea vânzării.In acest demers,punem accent pe importanta timpului si pe profesionalismul acțiunilor noastre in vederea obtinerii rezultatelor scontate.

Descriere

Cautam prin serviciile noastre sa fim prezenti in mod activ pe piata imobiliarelor din Tulcea si sa livram rezultate de calitate clientilor nostri.In acest sens,ne-am dezvoltat in asa  fel incat sa fim prezenti pentru fiecare sector in parte.

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.imobiliareeuropatulcea.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..