ACROPOLA REAL ESTATE BROKERAGE

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 2 August 2017
  • Vechime: 3 ani, 12 luni
  • Numar agenti: 3
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case, terenuri, spatii comerciale si spatii birouri de lux

Adresa:

Judetul Constanta, Municipiul Constanta, B-dul Mamaia 135-137

Contactati-ne pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

Agentii nostri ofera clientilor ACROPOLA un serviciu personalizat, sustinuti de sprijinul unui sistem de birou corporativ de "6 stele". Punem la dispozitia clientilor un checklist impresionant, reprezentantii nostri specializati oferind acestora sfaturi solide si un nivel exceptional de servicii imobiliare inainte, in timpul si dupa vanzarea/cumpararea proprietatii.

Descriere

Succesul ACROPOLA este datorat standardelor ridicate, calitatea serviciilor si a angajamentelor asumate fata de clientii nostri. Acest model imobiliar extrem de revolutionar este proiectat pentru a trece peste orice concurenta.

Mai multe informatii puteti vedea accesand site-ul nostru: http://www.acropola-reb.ro

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unei agentii cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

vezi toate agentiile din site

Magazinuldecase.ro se incarca..