Vanzare apartament 2 camere

Zona C5, Tulcea vezi harta

52.000 €

Ultima actualizare: 24 Februarie 2021
Rata credit de la 1,083 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 724747

* campuri obligatorii

Europa Tulcea

Agentia: Europa New Homes

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Tulcea

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 23 Iulie 2017

Vechime: 15 ani, 2 luni

Comision perceput: 1.5%

Adresa:

Tulcea, str. Pacii, nr. 13, bl. S4, sc. B, parter, judetul Tulcea

Contactati-ma pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

    Obiectivul principal al Agentiei Imobiliare Europa il reprezinta abordarea in modul profesionist al cerintelor clientilor sai intarind o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe incredere, respect si integritate. Cu siguranta, prin COMPETENTA-PROFESIONALISM-SERIOZITATE si experienta din trecut desfasurata in domeniul imobiliar atat in tara cat si in strainatate, parteneriatul de succes alaturi de investitorii romani si straini, reprezinta inca un atu, care ne recomanda ca fiind un partener de incredere. 

Prezentare si Servicii

Agentia noastra se poate ocupa de urmatoarele servicii: Proiecte civile si industriale; Prezentare 3D; Amenajari interioare-Design interior; Consultanta proiectare; Toate aprobarile ce tin de urbanism si primarie; Antemasuratori+Evaluare; Proiecte pe fonduri europene; Arhitectura,rezistenta,instalatii; Peisajistica; Demolari; Expertize tehnice;Relevee apartamente, sedii administrative, spatii comerciale, hale industriale; Documentatii de prima inregistrare in Cartea Funciara; Dezmembrari/alipiri ale imobilelor; Inscrierea constructiilor noi in Cartea Funciara; Planuri parcelare; Planuri situatie (P.U.Z. , P.U.D. etc) la scarile solicitate de beneficiar; Documentatii de scoatere si reintroducere in circuitul agricol; Consultanta; etc.

Feedback agent

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Magazinuldecase.ro se incarca..