Inchiriere apartament 3 camere

Zona Faleza Nord, Constanta vezi harta

300 € / luna

Imobil inchiriat

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 314497

* campuri obligatorii

E2

Agentia: Prima Casa Intermed

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Constanta

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 14 Februarie 2015

Vechime: 20 ani, 10 luni

Comision perceput: 2%

Adresa:

B-dul Lapusneanu parter, zona Dacia

Contactati-ma pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric


Bine ati venit!
Compania noastra se concentreaza asupra nevoilor clientilor sai, oferindu-le cele mai bune oferte si servicii de consultanta imobiliara, in domeniul vanzarilor si inchirierilor de apartamente, case, terenuri, vile, la cele mai mici preturi din Constanta. O echipa de profesionisti cu vasta experienta in efectuarea de intermedieri, vanzari, cumparare, inchirieri apartamente, case,vile, terenuri, spatii comerciale. 

Mai multe detalii si oferte pe : www.prima-casa-intermed.ro 
Sau accesati blog-ul nostru: http://prima-casa-intermed.blogspot.com 

Ne puteti contacta zilnic la numerele de telefon:

0733.165.730 

0761.890.601 

0747.598.975 

Rds-Rcs DigiMobil: 0735.156.675 

Va multumim si va asteptam!

Prezentare si Servicii

Prima Casa Intermed este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Constanta, membrii echipei avand o experienta de peste 10 ani in crearea, dezvoltarea si implementarea celor mai eficiente solutii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clientilor sai.

Pe o piata imobiliara in continua miscare si transformare, obiectivul principal al Prima Casa Intermed il reprezinta abordarea in mod profesionist a cerintelor clientilor sai corporativi, institutionali sau privati, intarind o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe incredere, respect si integritate.

Pachetul de servicii imobiliare oferit de Prima Casa Intermed este rezultatul abordarii minutioase a complexitatii fiecarui aspect al cererii unui client. Chiar daca lucreaza pentru proprietari, chiriasi, cumparatori sau investitori, Prima Casa Intermed ofera servicii imobiliare integrate care cuprind analiza de piata, evaluarea proprietatii, coordonare juridica, analiza taxelor aferente tranzactiilor, analize de risc, planificare strategica si asistenta negociere.

Un aspect important al abordarii cu succes a noilor tendinte ale pietei imobiliare il reprezinta serviciile de management al investitiei. in aceasta arie Prima Casa Intermed a dezvoltat cu succes o serie de strategii de achizitii de terenuri si proprietati in si in afara Constantaului, urmarind in acelasi timp cresterea valorii de piata si oportunitatile de dezvoltare a acestor plasamente.

Succesul solutiilor si strategiilor Prima Casa Intermed este lantul integrator al modalitatilor de pozitionare si de crestere a notorietatii companiei pe piata imobiliara.

Feedback agent

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Prima Casa Intermed

Numar agenti: 9
Adauga feedback
Comision: 2%
Vechime: 9 ani, 10 luni
Specializare: apartamente si garsoniere
Zona: toate zonele
Prima Casa Intermed este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Constanta, membrii … Contacteaza agentia

vezi toti agentii din site

Magazinuldecase.ro se incarca..