Vanzare apartament 2 camere

Zona Floreasca, Bucuresti vezi harta

75.000 €

Ultima actualizare: 21 Februarie 2020
Rata credit de la 2,014 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 695810

* campuri obligatorii

Andreia Ionescu

Agentia: Casa Amarillo

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: Nord, Imprejurimi Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Piata Victoriei, Piata Romana, Mosilor, Stefan cel Mare, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Barbu Vacarescu, Izvor, Aviatorilor, Calea Victoriei

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 28 Martie 2018

Vechime: 21 ani, 2 luni

Comision perceput: 0%

Contactati-ma pe email

* campuri obligatorii

Experienta si istoric

Juridic, mediere

Prezentare si Servicii

Suntem o mica echipa de profesionisti dedicati, care se ocupa cu aceeasi atentie de fiecare client in parte. Noi suntem cei care va ascultam nevoia si lucram, alaturi de dvs.,  pentru a face ca dorinta dvs sa devina realitate. Impreuna putem gasi acel loc special numit "acasa", sau biroul pe care l-ati visat... Asa incat, in aceasta lume grabita, va invitam sa luati un moment de respiro alaturi de noi.  Aici putem lucra impreuna. Noi spunem ca avem ceva experienta, ca ne pricepem la imobiliare.  Sigur, undeva exista si casa potrivita pentru dvs! Doar ca uneori este nevoie de ceva rabdare... noi avem rabdare! De asemenea, este nevoie ca dvs sa stiti ce vreti si sa ne spuneti.  Si chiar daca nu stiti inca ce vreti, vom afla impreuna.... Asa ca haideti sa incepem!

Feedback agent

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Casa Amarillo

Numar agenti: 1
Adauga feedback
Comision: 0%
Vechime: 21 ani, 2 luni
Specializare: apartamente si garsoniere
Zona: toate zonele
Contacteaza agentia

vezi toti agentii din site

Magazinuldecase.ro se incarca..